lloguer bar a barcelona sense traspas

3 anuncis lloguer bar a barcelona sense traspas

ordenar per: rellevància | preu | habitacions | metres
lloguer bar a barcelona sense traspas

Local comercial a lloguer a Barcelona Gòtic per 2500 EUR. MERCADILLO ´EL CAMELLO´

12m2 - -1 habitacions Es subarrenden PUNTS O ESPAIS PER A LA VENDA, DE 12 mt2 -aproximadament- a cèntriques Galeries Comercials´el camell de Barcelona ´en zona cèntrica molt comercial a Barcelona,´ No SÓN LOCALES´, prop de la plaça de Catalunya i que disposa de bar per als Srs. clients, SENSE TRASPÀS: Els subministraments d´Aigua, electricitat i aire condicionat estan inclosos... producte a exposar a les Galeries per a la venda. Subarrendament de 2.500, - a 3.500, - euros al mes,... i metres cuadrados.Commercial àrea for rent in´Camello´ flea market. Portaferrissa Street-Barcelona´EL CAMELLO´ FLEA MARKET.Areas / Spaces to Sublet (12 sq... shopping center close to´Plaza Cataluña´, Very central commercial area in Barcelona. Bar availability for customers. NO TRANSFER FEE. Water, electricity and... Aire Acondicionat,Calefacció,Vigilància,A prop de transport públic.Carrer Portaferrissa. Locals Comercials al Barcelonès. Anunci publicat per Mas, s.l.
altres recerques similars a lloguer bar a barcelona sense traspas: barcelona historic
2.500 €415.965 pts
lloguer bar a barcelona sense traspas

Altres a lloguer a Barcelona Gòtic per 2500 EUR. MERCADILLO ´EL CAMELLO´

13m2 - -1 habitacions Es subarrenden´ESPACIOS PER A LA VENTA´ de 12 mt2 aproximadament a cèntriques galeries comercials a Barcelona ´No SON LOCALES´ (prop de la Plaça de Catalunya) que disposa de bar per als Srs. Clients. Sense traspàs, els subministraments d´aigua, electricitat i aire condicionat estan inclosos... mensual. Especificar el producte a exposar per a la venda. Subarrendament des de 1.500, - a 3. 000, - euros... l´estand. Distribució: Superfície 13 m2. Carrer Portaferrissa. Altres immobles al Barcelonès. Anunci publicat per Mas, s.l.
altres recerques similars a lloguer bar a barcelona sense traspas: pis disseny comprar barcelona 3 habitaciones
2.500 €415.965 pts
lloguer bar a barcelona sense traspas

traspàs Local comercial a Barcelona Sarrià per 18000 EUR. Av. Diagonal jto Av. Sarria

380m2 - -1 habitacions Av. Diagonal jto Av. Sarria ´Bar-restaurant en funcionament´, C3 Zona immillorable aj278Situado al carrer Av. Diagonal jto Av. Sarria, bar de 380 m2, en ple funcionament, menjador de 20... , llicència C3 jto Plaça Frances Macia. Condicions de l´immoble: Traspàs amb llicència vigent: 18.000 euros Lloguer de l´immoble sense llicència 2800 mes iva Oportunitat única a la zona... Característiques generals: Aire Acondicionat,Calefacció,A prop de transport públic.Locals Comercials al Barcelonès. Anunci publicat per Servicios Jurídicos e Inmobiliarios
altres recerques similars a lloguer bar a barcelona sense traspas: Casa rustica Barcelona
18.000 €2.994.948 pts
1